.

.

. i ludim pomalo od toga ovako je to rodila sam 11.

.

Menstruacija u trudnoi i rast.

. . .

16.

2. Na ostalim domaim forumima kao to su Krstarica i Bebac, ene smatraju da je lana menstruacija samo krvarenje, koje se umnogome razlikuje od redovnog ciklusa. Tokom trudnoe dolazi do ozbilnih hormonalnih promena.

05. 4.

Opti utisak pacijentkinja Pacijentkinje koje su imale menstruaciju u trudnoi su obino su zbunjene, uplaene i zabrinute, zbog ega se obavezno savetuje poseta lekaru.

ako moze pomoc.

Da li je ko ima iskustva s tim. inace imam cikluse od po 28 dana uglavnom.

Zakona o elektronikim medijima, komentiranje lanaka na web portalu Miss7Mama doputeno je samo registriranim korisnicima. .

Da li moze zena da bude trudna a da dobije menstruaciju.
Meutim, pojavljivanje ovih nabrojenih simptoma, moglo bi otkriti one prve znakove trudnoe, mnogo prije izostanka menstruacije.
Dakle poranila.

Rekla mi je da.

Zadnji porod (tree dijete) bio je prije 5,5 godina, carskim rezom.

Znam da je izostanak menstruacije prvi znak moguce trudnoce, ali cuo sam neke slucajeve da je zena imala menstruaciju pa je mislila da nije trudna kad se ono ispostavilo da je trudna. Odg Lazna menstruacija. Odgovor je jednostavan, ne moete imati menstruaciju tokom trudnoe.

Tek kad beta naraste preko 1000 onda moze da se vidi gestacioni mesak. 06. 10. May 5, 2021 Ipak, menstruacija moe izostati iz raznih drugih razloga stres, bolest, putovanja, hiruki zahvat, neredovna ishrana itd. .

.

15. .

.

.

Dakle, da li neko zna da li je moguce da zena bude trudna a da ima menstruaciju.

Rekla mi je da.

.